©  AFP

Moeder opgepakt van Franse jongen die dood werd aangetroffen in valies

In Frankrijk is de moeder opgepakt van de 10-jarige jongen die donderdag dood werd aangetroffen in een koffer in Ferrières-en-Brie, in het departement Seine-et-Marne. Dat heeft het parket van Meaux laten weten. De 33-jarige vrouw zit in hechtenis.

Bron: BELGA

LEES OOK. Tienjarige jongen dood aangetroffen in valies in Frankrijk

De vrouw werd opgespoord sinds haar echtgenoot woensdagavond van zijn werk was thuisgekomen en had vastgesteld dat zijn vrouw en hun zoon waren verdwenen. Ze werd opgepakt in het huis van een familielid.

In de slaapkamer van de jongen waren bloedsporen aangetroffen. De autoriteiten beslisten meteen om een grootschalig onderzoek te starten. Zijn lijk werd uiteindelijk gevonden in een container met afbraakmateriaal op zo’n honderd meter van zijn woning. Het lichaam zat in een reiskoffer. Het vertoonde verscheidene steekwondes. In de loop van vrijdag moet een autopsie uitmaken wat de precieze doodsoorzaak is.

Volgens mediaberichten is de moeder psychisch labiel. Zij en haar echtgenoot zouden op het punt gestaan hebben om te scheiden. Het paar woonde nog maar drie weken in Ferrières-en-Brie.

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio