©  AFP

Demi Lovato scherp voor ex-lief: “Mijn vibrator is beter”

De Amerikaanse artiest Demi Lovato is niet mals voor de bedprestaties van hun voormalige verloofde Max Ehrich. Dat maakte Lovato duidelijk op Instagram.

“Mijn vibrator is beter”, schreef Lovato onder een Instagrampost. Daarin werd gevraagd om je laatste relatie te omschrijven in drie woorden. Fans zagen er onmiddellijk een ‘aanval’ op voormalige verloofde Max Ehrich in. Lovato stak het dus niet onder stoelen of banken niet tevreden te zijn over hun seksleven.

De Amerikaanse acteur besloot woensdag te reageren op de reactie van Lovato. Dat deed hij door een foto van zijn bloot bovenlijf te delen met het bijschrift: “Ik heb nooit klachten gehad.”

De twee begonnen in maart 2020 te daten en verloofden zich twee maanden later. Het koppel ging uiteindelijk in september 2020 uiteen. Dat leek in eerste instantie vriendschappelijk te zijn verlopen, maar later zou gebleken zijn dat Lovato gekwetst en geschokt was toen die realiseerde dat de gevoelens van Ehrich “niet echt” waren.

Lovato liet afgelopen jaar weten zich te identificeren als non-binair. “Ik zal mijn voornaamwoorden officieel veranderen in die/hen”, klonk het toen.

 

 ©  Instagram

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

(sgg)

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio