© Politie Antwerpen

Politie betrapt bestuurder met vals rijbewijs, passagier heeft valse identiteitskaart op zak

Antwerpen -

Het Orida-fietsteam van de Antwerpse politie heeft de voorbije weken verschillende bestuurders betrapt met vervalste rijbewijzen.

Op de Belgiëlei werd een voertuig aan de kant gezet omdat een passagier geen gordel droeg. “De bestuurder bleek rond te rijden met een vals Grieks rijbewijs. De passagier bleek illegaal in ons land te verblijven en had een valse Bulgaarse identiteitskaart op zak”, zegt de politie. In de Samberstraat werd dan weer een voertuig gestopt omdat de bestuurder rondreed met de gsm in de hand. “Zijn Oekraïens rijbewijs bleek vals”, aldus de politie.

Ook op het Sint-Jansplein controleerde de politie een wagen omdat een passagier geen gordel droeg. “De bestuurder van het voertuig identificeerde zich aan de hand van een vals Bulgaars rijbewijs”, zegt de politie.

Op het Sint-Jansplein werd opnieuw een controle gestart omdat een passagier geen gordel droeg. De bestuurder van het voertuig identificeerde zich aan de hand van een vals Bulgaars rijbewijs. Alle valse documenten werden in beslag genomen.

jtp

CITTA

Aangeboden door onze partners

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio