© BFM

Wagen rijdt in gevel van woning in Kontich: drie bewoners naar het ziekenhuis

Kontich -

Een bestuurder is woensdagmiddag met zijn wagen ingereden op de gevel van een woning in de Keizershoek in Kontich. Drie bewoners, de ouders en hun dochter, werden naar het ziekenhuis gebracht. De brandweer kwam ter plaatse om de woning te stutten.

nelo

Rond 12.45 uur kwam de oproep binnen bij de hulpdiensten. “De bestuurder (32) sloeg met lage snelheid rechtsaf de Keizershoek in”, vertelt de woordvoerder van politiezone Hekla. “In de bocht verloor hij de controle over het stuur -naar eigen zeggen- omdat het glad was.”

Op dat moment zaten de bewoners, de ouders (46 en 44) samen met hun dochter, in de zetel televisie te kijken. De voorkant van de wagen reed door het raam en raakte met een klap de zetel. Zowel de vader als de moeder klaagden over nek- en rugpijn. Hun dochter was ernstig geschrokken.

De drie bewoners werden ze naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder bleef ongedeerd. “Gelukkig reed de man aan een lage snelheid, anders waren de verwondingen veel erger geweest”, aldus de politiewoordvoerder. De brandweer kwam ter plaatse om de woning te stutten. Er was gelukkig geen instortingsgevaar. De wagen moest getakeld worden.

 © BFM

 © BFM

 © BFM

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners