© BELGAIMAGE

Banners helpen gemeente Duffel bij zoektocht naar personeel

Duffel -

De gemeente Duffel is op zoek naar verscheidene nieuwe medewerkers. Een campagne met nieuwe banners zet de vacatures in de kijker.

Ben je op zoek naar een nieuw job? Kijk dan zeker eens naar het lokaal bestuur Duffel als mogelijke nieuwe werkgever. Je kan er aan de slag in een waaier van verschillende disciplines: van de administratie over de technische dienst, tot het onderwijs en de zorg.

In het gemeentehuis kan je aan de slag als coördinator mobiliteit, duurzaamheid en lokale economie, als afdelingshoofd van het technisch centrum, als zaalwachter of als directeur voor gemeentelijke basisschool ‘t Kofschip. Bij de zorgcampus kan je snel starten als verpleegkundige, zorgkundige, hulpkok, ergotherapeut of logistiek medewerker met een contract van onbepaalde duur.

“Een modern en flexibel personeelsbeleid zorgt er mee voor dat we een sterke en efficiënte overheid kunnen zijn. Als grote werkgever binnen Duffel willen we ook een organisatie zijn waar elk talent zich kan ontwikkelen en zich thuis voelt”, zegt burgemeester Sofie Joosen (N-VA).  (cvr)


 

 © rr

Aangeboden door onze partners

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio