Archiefbeeld. 

Archiefbeeld. © rr

Politie neemt vijf bromfietsen, verboden wapen en namaakproducten in beslag bij grootschalige controleactie

Ekeren, Merksem, Luchtbal -

De Antwerpse politie heeft een grootschalige actie georganiseerd in Ekeren, Merksem en op de Luchtbal. De verkeerspolitie nam hierbij vijf bromfietsen in beslag. In een telefoonwinkel in Merksem werd een groot aantal namaakproducten aangetroffen.

nelo

De wijkwerking van de regio Noord organiseerde een grootschalige actie in Ekeren, Merksem en op de Luchtbal. “Het verkeersondersteuningsteam nam samen met de verkeerspolitie maar liefst vijf bromfietsen in beslag”, zegt Willem Migom, woordvoerder van de Antwerpse politie. “Vier bromfietsen waren opgevoerd, één reed onverzekerd rond.”

Verder testten twee bestuurders positief op druggebruik. Tijdens de actie werden ook hangjongeren gecontroleerd. “Er werden enkele gebruikershoeveelheden drugs in beslag genomen en een verboden wapen.”

Namaakproducten

In Merksem werd ook een bakkerij gecontroleerd. Daar werden meerdere inbreuken vastgesteld omtrent onder andere brandveiligheid, maar ook een inbreuk tegen de camerawetgeving.

In een telefoonwinkel in Merksem werden gelijkaardige inbreuken vastgesteld. “Bovendien werden een groot aantal namaakproducten (o.a. laadkabels en koptelefoons) in beslag genomen”, aldus Migom.

CITTA

Aangeboden door onze partners

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio