In Wijnegem shoppingcenter werken nu al 1800 mensen. Maar er zijn nog vacatures. Die worden toegelicht op een jobbeurs, dinsdagvoormiddag. 

In Wijnegem shoppingcenter werken nu al 1800 mensen. Maar er zijn nog vacatures. Die worden toegelicht op een jobbeurs, dinsdagvoormiddag. © JAA

Shoppingcenter organiseert voor het eerst jobbeurs

Wijnegem -

Wijnegem-Shop Eat Enjoy en VDAB organiseren samen voor het eerst een jobbeurs op dinsdagvoormiddag 1 februari. Van 10 tot 12 uur verneem je er alles over de openstaande vacatures bij heel wat van de 250 winkels in het winkelcentrum. Het shopppingcenter stelt nu al meer dan 1800 mensen tewerk.

Meerdere internationale winkelketens en grote horecazaken van Wijnegem-Shop Eat Enjoy nemen deel aan deze jobbeurs. “Zij zoeken verschillende profielen en jij hebt de kans om rechtstreeks met onze retailers kennis te maken én onmiddellijk te solliciteren”, aldus woordvoerder Zsofi Horvath.


 

 © JAA

De organisatoren vragen wel om je vooraf in te schrijven. “Enkele dagen voor deze jobbeurs krijg je dan een VDAB uitnodiging met een concreet uur en de exacte locatie in het shoppingcenter. Zo zorgen we ervoor dat er niet te veel kandidaten tegelijkertijd aanwezig zijn op de beurs en we anderhalve meter afstand kunnen behouden”, aldus Horvath.

Die is blij dat zich alvast 120 werkzoekenden aangemeld hebben. Die zullen in golven uitgenodigd worden op de jobbeurs. Ze geeft ook nog enkele tips mee:

- We vragen om je eerst aan te melden bij de VDAB -stand.

- Bereid je goed voor op de beurs. Bekijk sollicitatietips op vdab.be.

- Neem zeker voldoende cv‘s mee naar de beurs, dan kan je je cv bij meerdere werkgevers achterlaten.

- Draag zeker een mondmasker.

Wie het voelt kriebelen, moet wel weten dat werken tot 20 uur en op vrijdag zelfs tot 21 uur geregeld tot het takenpakket zal behoren. Je moet ook bereid zijn tot weekendwerk en werken volgens een flexibel uurrooster. Klantvriendelijkheid en het beheersen van de Nederlandse taal zijn evidente eigenschappen.(jaa )

Meer informatie over jobbeurs bij Wijnegem Shop Eat Enjoy via Daniëlle Miers - danielle.miers@vdab.be


 

 © JAA

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio