© Politie Antwerpen

Koerier onder invloed van cocaïne en cannabis speelt rijbewijs kwijt

Ekeren -

De Antwerpse politie heeft dinsdag een koerier betrapt die rondreed onder invloed van drugs. De man testte positief op het gebruik van zowel cocaïne als cannabis.

Het wijkteam van Ekeren controleerde dinsdag samen met de verkeerspolitie en controleurs van de RSZ op goederenvervoer en de koeriers in het district. De bestuurder die onder invloed van cocaïne en cannabis werd betrapt, speelde uiteraard zijn rijbewijs kwijt.

Verder stelde de politie vast dat twee andere bestuurders drugs op zak hadden. Een bestuurder reed rond met de gsm in de hand, in drie gevallen was er sprake van zwartwerk. “Twee voertuigen bleken overladen en in twee gevallen waren geen transportvergunningen voorhanden”, zegt de politie nog.

Tijdens een verkeersactie van het verkeersondersteuningsteam Oost en het wijkteam van de Junostraat werd dan weer een voertuig geïmmobiliseerd in opdracht van de magistraat. “De bestuurder reed rond zonder rijbewijs en was onder invloed van alcohol”, aldus de politie, die ook nog een onverzekerde bromfiets in beslag nam. Tijdens de actie werden in totaal 50 verkeersovertredingen beboet.

 jtp

CITTA

Aangeboden door onze partners

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio