Frikadellen met krieken, een Vlaamse klassieker. 

Frikadellen met krieken, een Vlaamse klassieker. ©  Lisa & Eva Wuyts

Frikadellen met kasteelkriekskes

Malle -

Frikadellen met kriekskes zijn een oergezellige Vlaamse klassieker. Op zondag 20 februari kan je een plekje reserveren om deze publieksfavoriet te komen eten in ’t Binnenhof, het kasteelcafé van Domein de Renesse vzw in Oostmalle.

Kristin Matthyssen

Voor slechts 15 euro - 13 euro voor leden van Domein de Renesse vzw - kan je genieten van een portie gehaktballen en krieken met brood, plus koffie of thee à volonté. Er is zelfs een klein dessertje inbegrepen.

Andere dranken zijn ook beschikbaar, maar niet inbegrepen in deze prijs.

De medewerkers van het kasteel werken in twee tijdsloten: van 12u30 tot 14u en van 16u30 tot 18u30. Tussen deze tijdsloten is het kasteelcafé gewoon geopend. Om alles goed te kunnen organiseren vraagt Domein de Renesse vzw om vooraf in te schrijven.

Dat kan via een mail naar info@domeinderenesse.be met naam, telefoonnummer, aantal personen en gekozen tijdslot. Domein de Renesse vzw stuurt dan een e-mail terug met de betalingsinfo. Pas ná betaling en een bevestiging is de inschrijving in orde.

De inschrijvingen worden afgesloten op donderdag 10 februari of wanneer alle beschikbare plaatsen volzet zijn.

Vanaf deze week wordt de binnenkoer van het kasteel, met de hoofdtoegang via de brug, afgesloten voor werken. Je kan het kasteel nu enkel bereiken via de voetgangersbrug. Er is duidelijke signalisatie en een tijdelijke parkeerplaats hier, voor mensen die slecht te been zijn.

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio