Scholenbeurs Stabroek..  

Scholenbeurs Stabroek..  © Margo Tilborghs

Scholenbeurs met zestien secundaire scholen uit regio

Stabroek -

Zestien secundaire scholen palmen woensdag 2 februari sporthal Attenhoven. Daar kunnen leerlingen van het zesde leerjaar kennis maken met het gevarieerde aanbod. Volgend jaar stappen zij immers over naar het secundair onderwijs.

De overstap van het zesde leerjaar naar het eerste middelbaar is voor vele kinderen en ouders een belangrijk moment. Het bestuur en de onderwijsraad van Stabroek wil graag begeleiding bieden in de scholenkeuze.

Net als de voorbije jaren organiseert de gemeente een scholenbeurs. In sporthal Attenhoven aan de Kerkstraat 87 in Hoevenen zijn woensdag 2 februari zestien secundaire scholen uitgenodigd uit Stabroek, Kapellen, Brasschaat, Ekeren, Kapellen, Essen, Kalmthout en Antwerpen. Elke school heeft een stand, waar deelnemers van de beurs terecht kunnen voor informatie over de werking, de visie, de studierichtingen en studiemogelijkheden van de school.

De beurs gaat door van 16u tot 21u. Bezoekers worden ingedeeld in verschillende tijdssloten. Er wordt gewerkt met tijdsloten van één uur. Je kan enkel toegang krijgen als je in het bezit bent van een Covid Safe Ticket. Op de infobeurs gelden de coronamaatregelen van dat moment. Kinderen tot twaalf jaar worden vergezeld van maximum één begeleider. In tegenstelling tot vorig jaar toen de beurs viraal ging, komt er dit jaar zeker geen digitale versie. Inschrijven is verplicht en kan via stabroek.be/scholenbeurs2022 (evdw)

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio