Sport- en cultuurdienst verhuizen naar sociaal huis in Hoevenen.

Sport- en cultuurdienst verhuizen naar sociaal huis in Hoevenen.© evdw

Sport- en cultuurdienst verhuizen naar sociaal huis in Hoevenen

Stabroek, Hoevenen -

De sport- en cultuurdienst zit vanaf nu in het sociaal huis in de Kerkstraat in Hoevenen. Daar vinden ze onderdak bij de andere vrijetijdsdiensten.

In het sociaal huis - het vroegere OCMW gebouw en voormalige gemeentehuis van Hoevenen- zijn nu alle diensten gehuisvest die te maken hebben met vrije tijd. Ook de jeugddienst en jeugdcentrum vinden daar onderdak.

Stap voor stap is het bestuur een nieuw dienstverleningsconcept aan het realiseren. Dit bestaat uit drie grote delen. De reorganisatie van het onthaal en afspraken op het gemeentehuis met snelbalie aan de ene kant. Het samenbrengen van de vrijetijdsdiensten op één locatie aan de andere kant. Daar hoort ook nog bij een nieuw telefonieconcept dat een betere bereikbaarheid van de gemeentelijke diensten garandeert.

Burgemeester Rik Frans (N-VA): “Onze nieuwe ontvangstruimte met gesprekslokalen op de eerste verdieping van het gemeentehuis in Stabroek is klaar en in gebruik. Alle bezoekers op het gemeentehuis met een afspraak worden hier onthaald en krijgen hun dienstverlening in een modern kantoor met alle voorzieningen. Het onthaal of de snelbalie volgt snel.”

De burgemeester geeft nog mee dat het de bedoeling is om in de (nabije) toekomst alle gemeentelijke diensten te centraliseren op twee locaties. “Er is het gemeentehuis in Stabroek en in Hoevenen hebben we het sociaal huis. De kans is groot dat we daarna de gebouwen van het administratief centrum in de Dorpsstraat naar de markt gaan brengen.”

Voor sport- en cultuurdienst: Kerkstraat 37, sportdienst 03.210.11.70 of sportdienst@stabroek.be , cultuurdienst 03.210.11.75 of cultuurdienst@stabroek.be (evdw)

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio