De Mechelse onderneemster Sientje Palmans met de Bachelorette Box. 

De Mechelse onderneemster Sientje Palmans met de Bachelorette Box. © Spot Workshops / Leen Van de Sande

Vrijgezellenfeestjes worden nog leuker met Bachelorette Box van Spot Workshops

Mechelen -

Het online workshopplatform Spot Workshops lanceert volgende week de Bachelorette Box. Dat is een doos met daarin alle benodigdheden voor een leuke en budgetvriendelijke workshop tijdens een vrijgezellenfeest. “Want nu vallen begeleide workshops vaak buiten het budget”, zegt de Mechelse onderneemster Sientje Palmans.

Stijn Van de Sande

Spot Workshops is een online platform waar talloze workshops worden gebundeld. Zowel aanbieders van workshops als potentiële deelnemers komen op die manier veel makkelijker met elkaar in contact. “We merkten dat begeleide workshops vaak iets te duur zijn voor een vrijgezellenfeest”, zegt de Mechelse oprichtster Sientje Palmans. “Heel wat mensen moeten daarom noodgedwongen een leuk en creatief moment missen. Dat is jammer.”

Daarom bedacht Sientje de Bachelorette Box. “Het is een toegankelijke en budgetvriendelijke doos met daarin alles wat je nodig hebt voor een leuke workshop tijdens een vrijgezellenfeest”, klinkt het. “Je kunt kiezen uit verschillende workshops, zoals het maken van cupcakes met 18+-versiering, chocolade met de Kamasutra als thema, mini flowerhoops, kaarsen met een pikante boodschap of armbandjes met een gepersonaliseerde boodschap.”

Herinneringen maken

In de Bachelorette Box zitten het materiaal en de uitleg voor het gekozen aantal personen. “En personalisatie op maat van de toekomstige bruid is mogelijk”, zegt Sientje. “Omdat de boxen voor een groter aantal mensen worden samengesteld en de workshopgever niet ter plaatse hoeft te komen, drukken we de kosten. Zo is een groot deel van de workshops in de Bachelorette Boxen al beschikbaar vanaf 15 euro per persoon.”

“We hopen dat we met de Bachelorette Box groepen vrijgezellen kunnen aanzetten om creatief aan de slag te gaan”, klinkt het. “En dat ze zo herinneringen kunnen maken die hen de rest van hun leven bijblijven. Samen met de verschillende Belgische partners en ondernemers die aangesloten zijn bij ons platform, stellen we alles in het werk om dat te realiseren.”

De Bachelorette Box is verkrijgbaar vanaf 1 februari.

MEER OVER

Aangeboden door onze partners

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio