Nutteloze Borden van A: instapklaar eengezinsvogelhuisje te koop

Borgerhout -

Creatieve duizendpoot Kamiel De Bruyne (29) plaatst wekelijks een nieuw Nutteloos Bordje op een Antwerpse gevel. Wij volgen hem daarbij. Vandaag is koffiebar HOØK op de Generaal Eisenhowerlei aan de beurt.

Dankzij ons weekendmagazine citta en Gazet van Antwerpen zal Kamiel De Bruyne wekelijks een nieuw Nutteloos Bordje plaatsen in het straatbeeld. “Ik laat me inspireren door de eigenaars en locaties waar de bordjes terechtkomen”, zegt hij. “Maar soms komt het bordje volledig uit mijn fantasie en slaat het eigenlijk nergens op.”

LEES OOK. Prettig gestoorde Kamiel De Bruyne kleeft wekelijks nieuw Nutteloos Bord op gevel in Antwerpen

 

“Vrijdag en zaterdag is het weer tijd voor Het Grote Vogel(tel)weekend van Natuurpunt. Bij koffiebar HOØK op de Generaal Eisenhowerlei in Borgerhout moeten de vogels misschien even wennen aan het nieuwe decor. Want daar is sinds kort een instapklaar eengezinsvogelhuisje te koop. Al is de vraagprijs mogelijk nogal uit de lucht gegrepen. Sander en Jos van HOØK zijn als vogelliefhebbers erg blij met het vogelhuisje. De grootvader van Jos was een duivenmelker. Door zijn fascinatie voor de ‘vliegende ratten’ liet Jos een duif op zijn onderarm tatoeëren. Ook bij Sandro kunnen twee vogels geteld worden: twee zwaluwen fladderen in tatoeage-inkt op zijn bovenrug.” 

CITTA

Aangeboden door onze partners

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio