ATV

Blueness Antwerpen van Sergio Herman opent in de lente

Antwerpen -

Na achttien jaar maakt Verso Café in de Lange Gasthuisstraat plaats voor Blueness, een Oosters concept van Sergio Herman. Het is de tweede keer dat de familie Dheedene van Fashion Club 70 een restaurantconcept uitwerkt met Sergio Herman. Blueness opent in de lente.

Ver hoef je niet te zoeken naar eerdere vormen van samenwerking tussen het kledingbedrijf en Sergio Herman. Vlak naast de deur zetten beiden immers Le Pristine op, die in de eerste maanden van zijn bestaan al culinair werd bekroond met een Michelinster en 16/20 bij Gault&Millau.

Beide partijen hadden elkaar snel gevonden in de uitbouw van de nieuwe horecazaak op de plek waar Fashion Club 70 al achttien jaar een multimerkenboetiek combineert met lunch- en aperitiefzaak Verso Café.

Sergio Herman verbouwt deze zaak nu tot de tweede vestiging van zijn Bleuness. De eerste is ondergebracht in het Strandhotel in Cadzand, waar Herman ook zijn tweesterrenzaak Pure C runt. Blueness is een Japans getinte foodbar, een proevertjeskeuken, waar je in één keer veel smaakervaringen kan opdoen en waar Zeeuwse producten nooit ontbreken.

Ladychef Jaclyn Kong en maître Dorine van den Eynde, die samenwerkten in andere restaurants van de groep én die de nodige internationale ervaring hebben opgedaan, worden de gezichten van Blueness Antwerpen.

 jvb

CITTA

Aangeboden door onze partners

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio