Lotte Vanwezemael heeft “iemand die ze leuk vindt” ontmoet. En het is niet danspartner Frank.  

Lotte Vanwezemael heeft “iemand die ze leuk vindt” ontmoet. En het is niet danspartner Frank.  ©  Carlo Coppejans

Avond vol verrassingen in ‘Dancing with the stars’: nieuwe liefde voor Lotte Vanwezemael en Jan Kooijman debuteert als zanger

Naast de exit van Yemi Oduwale liet Dancing with the stars nog verrassingen noteren. Ook Lotte Vanwezemael, jurylid Jan Kooijman en de makers zorgden voor surprises.

1. Een nieuwe liefde

Passie stond zaterdag centraal, dus biechtte Lotte Vanwezemael (29) iets op. De seksuologe, sinds oktober weer single na zeven jaar, heeft iemand nieuw ontmoet. En het is niet danspartner Frank. “Er is iemand die ik leuk vind”, bleef ze mysterieus. “Of het iets meer wordt, weet ik niet. Lukt het niet, dan is dat oké. Maar ik stel mezelf weer open naar anderen.”

Jurylid Jan Kooijman stelde op de dansvloer zijn eerste single ‘Neem me mee’ voor. 

Jurylid Jan Kooijman stelde op de dansvloer zijn eerste single ‘Neem me mee’ voor. ©  Play4

2. Een nieuwe carrière

Jurylid Jan Kooijman (40) broedt al even “in alle rust” op een zangcarrière. Plots is dat concreet geworden: onaangekondigd stelde de Nederlander zijn eerste single Neem me mee voor op de dansvloer. “Als danser is je professionele loopbaan eindig”, aldus Kooijman. “Dit is mijn manier om creatief te blijven. Later dit jaar volgt een minialbum met vijf nummers.” Kooijman blijft wel op post in de jury.

3. Een nieuwe danspartner

Op het einde van de aflevering verraste Kat Kerkhofs op haar beurt de kandidaten. “Volgende week is ‘switch week’. Dat betekent dat jullie ruilen van danspartner.” Hoe de nieuwe duo’s eruitzien, is nog niet bekend.

LEES OOK. Yemi Oduwale teleurgesteld na exit in ‘Dancing with the stars’: “Dit zag ik niet aankomen”

(dvg)

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio