Burgemeester Gilles Bultinck van Vosselaar deelt een nieuwjaarsbox met allerlei lekkers uit bij De Open Keuken. 

Burgemeester Gilles Bultinck van Vosselaar deelt een nieuwjaarsbox met allerlei lekkers uit bij De Open Keuken. © RR

Lokaal bestuur en ondernemers delen nieuwjaarsboxen met lekkers uit

Vosselaar

Het lokaal bestuur van Vosselaar en Ondernemend Vosselaar deelden in totaal 650 apéroboxen of nieuwjaarsboxen met allerlei lekkers uit.

De personeelsleden, oud-personeelsleden, vrijwilligers van adviesraden en gemeentelijke organisaties van Vosselaar kregen deze mooie attentie aangeboden. “De nieuwjaarsboxen zijn een alternatief voor onze traditionele nieuwjaarsreceptie”, zegt Gilles Bultinck (CD&V), burgemeester van Vosselaar. “Vrijdagnamiddag en zaterdag kon iedereen een box komen afhalen bij traiteur de Open Keuken in de Molenstraat aan de hand van een drive-in. Voor mensen die geen vervoer hadden of in quarantaine zitten, zijn we vrijdag al rondgereden om een aantal boxen aan huis te leveren.”

De gelukkigen konden genieten van onder meer verse paté met Franse kaas en uienconfijt, verse thee, wijn, Vosselaars bier, kaasblokjes, salami, zongedroogde tomaten en olijven, speculaas, snoep, chips en een donut.

“Van de 650 boxen bleven er zaterdag nog vijftig over. We hebben daarom ook bewoners van onze serviceflats blij kunnen maken”, aldus Gilles Bultinck. (bvdl) 

Het lokaal bestuur van Vosselaar werkte samen met Ondernemend Vosselaar voor het samenstellen en uitdelen van de 650 apéroboxen. 

Het lokaal bestuur van Vosselaar werkte samen met Ondernemend Vosselaar voor het samenstellen en uitdelen van de 650 apéroboxen. © RR

De aperitiefhapjes voor de nieuwjaarsdozen werden vers bereid bij De Open Keuken. 

De aperitiefhapjes voor de nieuwjaarsdozen werden vers bereid bij De Open Keuken. © RR

MEER OVER

Aangeboden door onze partners
Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio