Archiefbeeld. 

Archiefbeeld. © rr

Twee drugsdealers op heterdaad betrapt: 1.645 euro, 16 gram cocaïne en bijna 110 gram cannabis in beslag genomen

De Antwerpse politie heeft de voorbije dagen twee drugsdealers op heterdaad betrapt. Een van hen probeerde nog te ontkomen aan de politie en sloeg op de vlucht. Beide mannen zijn gearresteerd.

nelo

Dinsdag stelde het wijkondersteuningsteam van de regio Zuid een drugsdeal vast aan de Jan Dénucestraat in Antwerpen. Ondanks de vluchtpoging kon de politie de vermoedelijke dealer (19) vatten. “De man had een som geld op zak en hij had in zijn vlucht drugs weggegooid”, klinkt het bij de politie. “De drugs zijn gerecupereerd. Er volgde ook bij hem een huiszoeking waaruit bleek dat de man wellicht in december ook nog een gsm had gestolen.”

Drugs en cash geld

Een dag later arresteerde het wijkondersteuningsteam (WOT) van de regio Noord een vermoedelijke dealer van 33 jaar. Het team herkende de man van eerdere feiten. “Toen hij contact maakte met een klant zijn we overgegaan tot een controle. De klant gaf toe net cannabis te hebben gekocht”, zegt de politie.

De man is gearresteerd. Er volgde ook een huiszoeking waar nog meer drugs en geld is gevonden. De politie nam alles samen 1.645 euro cash geld, 16 gram cocaïne en bijna 110 gram cannabis in beslag. De verdachte werd voorgeleid bij de onderzoeksrechter.

CITTA

Aangeboden door onze partners

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio