De Belgische band Smooth Lee komt in juli ook naar Sjock in Gierle. 

De Belgische band Smooth Lee komt in juli ook naar Sjock in Gierle. © RR

Sjock voegt tien nieuwe bands toe aan affiche

Gierle

De organisatoren van het Sjockfestival in Gierle (Lille) hebben tien extra bands vastgelegd voor de 45ste editie van begin juli dit jaar.

De affiche van het punk- en rockfestival lag al grotendeels vast met toppers zoals Madness, The Mighty Mighty Bosstones, Agnostic Front, George Thorogood and the Destroyers en Social Distortion. De organisatie heeft donderdag tien nieuwe bands uit de punk-, rockabilly- en rock-’n-roll genres gelanceerd om de affiche nog wat meer kleur geven. Het gaat om Clowns, Pat Capocci, Snuff, Chubby and the Gang, Smooth Lee, Belle Starr and the Boot Jacks, Pink Room, Speedözer, Dry Riverbed Trio en The Bobby Lees.

De Belgische ska-, punk- en reggaeband Smooth Lee is verheugd om op de affiche te staan. “We voelen ons echt vereerd om deel uit te maken van deze nu al legendarische line-up, met persoonlijke helden Madness, The Mighty Mighty Bosstones en Social Distortion”, laat de band weten.

De 45ste Sjock aan Poeyelheide in Gierle is door de coronacrisis al twee keer uitgesteld. In augustus 2021 vond er wel een mini-editie van Sjock plaats. De organisatoren gaan ervan uit dat Sjock 45 kan plaatsvinden van vrijdag 8 juli tot en met zondag 10 juli 2022. De tickets die eerder werden aangekocht voor Sjock blijven geldig. (bvdl)

  

www.sjock.com

MEER OVER

Aangeboden door onze partners
Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio