Twee nieuwe vaccinatiedagen in Stabroek. 

Twee nieuwe vaccinatiedagen in Stabroek. © rr

Twee nieuwe vaccinatiedagen in sporthal Attenhoven

Stabroek -

Er komen twee nieuwe vaccinatiedagen in sporthal Attenhoven. Woensdagen 26 januari en 16 februari kan je er terecht voor een boosterprik. Kinderen van 5 tot 12 waarvan de ouders een uitnodigingsbrief kregen, zijn er dan ook welkom.

De nieuwe vaccinatiedagen van Vaccovid in de sporthal Attenhoven zijn iets kleinschaliger dan de eerste vaccinatiedag. Maar het initiatief biedt opnieuw de kans om lokaal je vaccins te laten zetten in plaats van in Antwerpen.

Je kan er van 12u tot 17u terecht voor een boosterprik. Ouders die een uitnodigingsbrief ontvingen voor hun kind tussen 5 en 12 zijn er welkom met hun zoon of dochter. Ouders mogen hun kind ook begeleiden.

Sporthal Attenhoven aan de Kerkstraat 89 in Hoevenen is goed bereikbaar met de auto, fiets en te voet. Op de parking wordt de parkeertijd die dagen beperkt tot maximum 30 minuten. Parkingstewards zorgen voor een vlotte circulatie. Een vaccinatiebezoek duurt gemiddeld 25 minuten duren. Er is ook een ruime fietsparking.

Op de valreep werden deze vaccinatiedagen in Stabroek toegevoegd tot de actieve campagne in de Vaccovid zone (Antwerpen, Stabroek, Schoten , Borsbeek en Wommelgem). Er wordt in Stabroek voor de eerste keer afgestapt van de vaccinatie volgens gescheiden doelgroepen.

Afspraak

Afspraak maken kan via https://covidvaccin.doclr.be/ of door te bellen naar de lokale corona-infolijn https://ocmw.cmail20.com/t/j-l-ztjjljd-itdhzhkhy-t/ op 03 435 95 55. (evdw)

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio