Verdachten van home invasion in Hoboken blijven in de cel

Hoboken -

Drie verdachten van een brutale home invasion in Hoboken blijven in de cel. Samen met een vierde zouden ze geprobeerd hebben voor drie miljoen euro aan bitcoins te stelen.

De raadkamer heeft donderdag de aanhouding van Mimoun ‘Mims’ Y. (32) en Mohamed ‘Kleine Schoorsteen’ E.A. (22) bevestigd. De twee Borgerhoutse mannen werden vrijdag opgepakt in de buurt van een woning in Hoboken waar kort voordien een brutale home invasion had plaatsgevonden. Een 34-jarige man en zijn 61-jarige moeder werden vastgebonden door vier mannen probeerden om voor 3 miljoen euro aan bitcoins te stelen.

“Ik kan bevestigen dat mijn cliënt aangehouden blijft”, reageert advocaat Koen Vaneecke die voor Mohamed E.A. optreedt. “Hij wordt verdacht van ernstige feiten, we wachten het verder onderzoek af. Cliënt heeft een blanco strafblad.”

Een derde man, 23 jaar oud uit Borsbeek, die donderdag voor de raadkamer verscheen, kreeg een week uitstel. De vierde verdachte werd pas woensdag aangehouden, de 29-jarige Deurnenaar verschijnt later voor de raadkamer.

LEES OOK. Vier verdachten van gewelddadige home invasion in Hoboken opgepakt: daders waren uit op bitcoins van slachtoffer

  (sare)

CITTA

Aangeboden door onze partners

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio