De materialen verhuizen naar het gemeentelijk magazijn in de Rivierstraat. 

De materialen verhuizen naar het gemeentelijk magazijn in de Rivierstraat. © rr

Uitleenreglement voor gemeentelijke materialen verandert vanaf 1 februari

Mol -

Verenigingen en organisaties die in Mol gemeentelijke materialen willen ontlenen, moeten dat vanaf 1 februari aanvragen bij de dienst evenementen. Ook verhuist het materiaal naar het magazijn in de Rivierstraat.

De gemeenteraad van Mol heeft tijdens de recentste zitting een aangepast uitleenreglement goedgekeurd. Het huidige reglement dateert van 2011 en was nog niet aangepast aan de werking van de gemeentelijke Evenementenkluis. Een werkgroep werkte na overleg met verenigingen, adviesraden en medewerkers een aangepast reglement uit dat op 1 februari van kracht gaat.

Verenigingen en organisaties doen hun aanvraag nog altijd via de Evenementenkluis. Die werd aangepast zodat de aanvraag in detail kan worden opgevolgd. Zo kan je onder meer zien wat je hebt aangevraagd, wat de status van de aanvraag is, waar je de materialen moet ophalen en wat je eventueel moet betalen.

De aanvragen moeten nog altijd acht weken vóór het evenement worden ingediend. Uitleenaanvragen die later binnenkomen, worden enkel behandeld als je ze minstens 10 dagen vóór het evenement indient. Je bent dan wel afhankelijk van de beschikbaarheid van het moment.

Het uitleenmateriaal verhuist naar het magazijn in de Rivierstraat. Bij vragen moet je voortaan de dienst evenementen contacteren in plaats van de uitvoeringsdienst. De dienst evenementen is bereikbaar op 014/330739 en via uitleenmateriaal@gemeentemol.be. (mto)

MEER OVER

Aangeboden door onze partners
Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio