Het gemeentebestuur steunt initiatieven die de lokale economie stimuleren. 

Het gemeentebestuur steunt initiatieven die de lokale economie stimuleren. © rr

Gemeente Mol zoekt initiatieven die lokale economie promoten

Mol -

Het gemeentebestuur van Mol is op zoek naar nieuwe initiatieven en frisse ideeën die de lokale economie promoten. Wie een interessant plan heeft, kan tot 15 februari een subsidieaanvraag indienen via het digitaal loket op www.ondernemeninmol.be.

Het Molse gemeentebestuur streeft naar een ondernemersvriendelijk klimaat en een attractief handelscentrum. Daarbij mikt het op een win-winsituatie op het vlak van werkgelegenheid en toerisme. Naast het nemen van eigen initiatieven, wil het gemeentebestuur ook nieuwe initiatieven stimuleren.

Private initiatieven of projecten krijgen dankzij de subsidie tot 75% van de kosten terugbetaald, max 5.000 euro per initiatief. De ingediende initiatieven moeten verband houden met een imagoverbetering, promotie of bevordering van de Molse lokale economie. Uiteraard gelden er enkele voorwaarden. Zo moet de activiteit in Mol plaatsvinden en mag het geen uitgesproken commercieel karakter hebben. Het subsidiereglement is te vinden op www.ondernemeninmol.be.

Tot 15 februari kan je bij het gemeentebestuur een subsidie aanvragen voor een initiatief dat de lokale economie promoot of bevordert. Een aanvraag indienen doe je schriftelijk bij de dienst lokale economie of via het digitaal loket op www.ondernemeninmol.be(mto)

MEER OVER

Aangeboden door onze partners
Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio