© TV Oost

Jo Van Moer is de nieuwe voorzitter van Waasland-Beveren

Waasland-Beveren heeft Jo Van Moer woensdag aangeduid als nieuwe voorzitter. De vader van wielrenner Brent Van Moer volgt bij de club uit 1B Dirk Huyck op, wiens vertrek eind oktober al werd aangekondigd. Jozef Van Remoortel (voorzitter tussen 2014 en 2016) wordt ondervoorzitter.

yalaBron: BELGA

De nieuwe voorzitter van Waasland-Beveren is stichter en CEO van Van Moer Logistics. Hij bouwde met zijn echtgenote Anne Verstraeten een eenmanszaak uit tot een grote naam in de transportwereld die vandaag 1.450 mensen werk biedt en 22 vestigingen telt. 

Jo Van Moer was in het verleden al hoofdsponsor van SK Beveren en hij sponsort al jaren Van Moer Cycling. Hij is bovendien de vader van Brent Van Moer (24), de renner van Lotto Soudal die vorig jaar een rit won in de Dauphiné en in 2018 vicewereldkampioen tijdrijden bij de beloften werd.

LEES OOK. Brent Van Moer: ontsnappingsprins, ondernemer en het Wase lichtpunt van Lotto-Soudal

"Met de aanstelling van Jo en Jozef wordt de boodschap van lokale verankering van onze club opnieuw kracht bijgezet", onderstreept CEO Antoine Gobin. "Beide Beverse heren hebben zowel in de zakenwereld als in de sportwereld reeds naam gemaakt. Beiden zullen het hart vormen van de club en Beveren zo goed als mogelijk vertegenwoordigen."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

MEER OVER VOETBAL

MEER OVER Waasland-Beveren

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio