In december werd er eerder al eens gevaccineerd in sporthal De Zeurt. Toen waren alleen volwassenen welkom. Nu ook kinderen.  

In december werd er eerder al eens gevaccineerd in sporthal De Zeurt. Toen waren alleen volwassenen welkom. Nu ook kinderen.  © JAA

Sporthal De Zeurt opnieuw vaccinatiecentrum op woensdagen 26 januari en 16 februari

Schoten -

Ook kinderen uit Schoten kunnen voor hun coronavaccin(-s) straks terecht in eigen gemeente, net als volwassenen die nog een boosterprik nodig hebben. Het vaccinatieteam van VacCovid, dat de laatste maanden vooral in Antwerp Expo, Kinepolis en de Antwerpse Zoo, aan het werk was, slaat gedurende twee dagen opnieuw haar tenten op in sporthal De Zeurt.

De twee vaccinatiedagen werden vastgelegd op woensdag 26 januari en op woensdag 16 februari, telkens van 12 tot 17 uur. Zowel kinderen van 5 tot 11 jaar oud als volwassen Schotenaren, die nog een boosterprik nodig hebben, kunnen er dan terecht voor een preventief prik(je). Uiteraard is een uitnodiging nodig.

Afspraak maken kan via de website van VacCovid of 03-435 95 55. Als je belt, moet je expliciet vermelden dat je in Schoten gevaccineerd wil worden.

Sporthal De Zeurt bevindt zich aan de Eksterdreef 6, 2900 Schoten.

Er is voldoende parkeerplaats voorzien aan sporthal De Zeurt. ( jaa)

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio