Tim Crabbé: “Ik zie ons als een gemoedelijke dorpsdealer.” 

Tim Crabbé: “Ik zie ons als een gemoedelijke dorpsdealer.” © IF

Tim Crabbé heeft nu ook Subaru in de showroom

Bornem -

Garage Tim Crabbé aan de Lodderstraat in Bornem is de nieuwe dealer voor Subaru voor de regio Bornem en directe omgeving.

Guy Delforge

Garage Tim Crabbé is sinds 2009 gevestigd aan de Lodderstraat en is ook dealer van onder meer Mazda, SsangYong, Suzuki en Mitsubishi. “Vanaf nu kunnen alle Subaru-eigenaars en geïnteresseerden in het Japanse automerk bij ons terecht voor alle service en onderhoud, schades en voor een nieuwe of jonge tweedehands Subaru”, zegt eigenaar Tim Crabbé. “We zijn blij met de toevoeging van Subaru aan ons bedrijf. Subaru staat al jarenlang bekend voor zijn veiligheid en betrouwbaarheid. Het merk heeft een meer eigenzinnige uitstraling en een hoge kwaliteit.”

Crabbé vindt het belangrijk dat klanten zich meteen thuis voelen bij hun dealer. “Ik zie ons als een gemoedelijke ‘dorpsdealer’, waar de klant elk moment terechtkan, hartelijk wordt ontvangen en waar hij geen nummer is.”

De opening van de nieuwe dealer valt samen met een belangrijk moment voor Subaru. Sinds kort staat de nieuwe Subaru Forester e-Boxer in de showroom. Later dit jaar wordt de Solterra toegevoegd aan het gamma. Dit wordt de eerste volledig elektrische SUV van het merk.

MEER OVER

Aangeboden door onze partners
Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio