©  ISOPIX

Amy Schumer poseert in badpak na zware operatie en liposuctie: “40 jaar en 77 kilo: ik voel me eindelijk goed”

Amy Schumer zit weer goed in haar vel en dat laat ze maar al te graag zien op Instagram. In een post deelt de Amerikaanse comédienne trots haar lijf in badpak, nu ze hersteld is van een zware operatie.

Bron: CNN, Instagram

“Het is een hele tour geweest”, schrijft Schumer op Instagram, waarin ze ook alle specialisten bedankt die haar de afgelopen maanden behandeld hebben. “Ik voel me goed. Eindelijk.” Ze straalt dan ook op de foto in badpak. Haar leeftijd zet ze prominent in de post: 40 jaar. Net als haar gewicht, waar ze zich hoegenaamd niet om schaamt: 77 kilo.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

“Eindelijk”, zegt ze. Want ze heeft afgezien. Afgelopen september onderging de 40-jarige Amerikaanse actrice een zware ingreep. Haar baarmoeder en appendix werden verwijderd. Er volgde ook een liposuctie.

De operatie komt niets te vroeg. Jarenlang doorstond ze helse pijnen omdat ze leed aan endometriose. Een chronische ziekte waarbij weefsel dat lijkt op baarmoederslijmvlies buiten de baarmoederholte groeit.

Schumer zei destijds dat de diagnose een echte opluchting was en haar veranderd heeft als mens. “Ik barst van vreugde voor de nieuwe energie die ik heb om bij mijn zoon (Gene, twee jaar, red.) te zijn”, vertelde ze toen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Lifestyle