Archiefbeeld. 

Archiefbeeld. © rr

Dronken bestuurder rijdt rond met gestolen bromfiets

Antwerpen -

De Antwerpse politie heeft dinsdag een dronken bestuurder op een gestolen bromfiets kunnen vatten in de Prins Albertlei. Een politieman die geen dienst had merkte het dronken rijgedrag van de bestuurder op. Toen hij hem erover aansprak sloeg de bromfietser op de vlucht.

nelo

Een interventiepatrouille ging op vraag van een collega die geen dienst had ter plaatse aan de Verdussenstraat in Antwerpen. “De collega had iemand in vermoedelijke dronken toestand met een bromfiets zien rijden”, vertelt politiewoordvoerder Wouter Bruyns. “De bestuurder viel zelfs verschillende keren en had de bromfiets duidelijk niet onder controle.”

De politieman buiten dienst had de man aangesproken waarna hij op de vlucht sloeg. “In de Prins Albertlei kon onze collega in afwachting van de interventiepatrouille de man onder controle houden. Ook het wijkteam van de regio Centrum kwam ter plaatse voor ondersteuning”, zegt Bruyns.

De politie vermoedde dat de verdachte de bromfiets had gestolen en nam contact op met de eigenaar. Die had de verdwijning van zijn bromfiets nog niet in de gaten en kwam zijn voertuig ophalen.

CITTA

Aangeboden door onze partners

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio