© Brouwerij Cassimon

Collega’s Brouwerij Cassimon reageren aangeslagen op overlijden van Wim Van Veldhoven (42): “Hij had het hart op de juiste plaats”

Essen, Kalmthout -

Grote verslagenheid in Kalmthout en Essen door het overlijden van de 42-jarige Wim Van Veldhoven. Hij overleed zondagochtend bij een verkeersongeval op de Verbindingstraat in Essen. Wim werkte al zestien jaar bij de bekende drankenhandel Brouwerij Cassimon en met zijn ludieke filmpjes zowat het uithangbord geworden. “We gaan je creatieve geest missen”, reageren zijn collega’s op Facebook.

ella, nelo

Het ongeval gebeurde in de nacht van zaterdag op zondag rond 4 uur. De 42-jarige Wim Van Veldhoven uit Kalmthout reed met zijn wagen op de Verbindingstraat in Essen. Hij belandde met zijn wagen tegen een boom om uiteindelijk in de gracht te eindigen. Een voorbijganger verwittigde de hulpdiensten, maar het slachtoffer kon niet meer gered worden. Wim overleed ter plaatse.

“De exacte omstandigheden van het dodelijke ongeval blijven onduidelijk”, zegt Patrick De Smedt van politiezone Grens. “Alles wijst er op dat het om een eenzijdig ongeval gaat en dat er geen andere voertuigen betrokken waren.”

“Hart op de juiste plaats”

Wim werkte al zestien jaar voor de bekende drankenhandel Brouwerij Cassimon uit Kalmthout en verzorgde onder meer de filmpjes op de sociale media van de drankenhandel. “Met veel verdriet hebben wij onze collega Wim op jonge leeftijd moeten afgeven op zondagochtend”, reageren zijn collega’s van Brouwerij Cassimon met een emotioneel Facebookbericht.

“Wim was een fijne kerel, het hart op de juiste plaats en je stond altijd klaar voor iedereen! Er was altijd plaats voor een vleugje droge humor. Je creatieve geest gaan we missen Wim! Slaap zacht aan de andere kant! Veel sterkte aan de familie in deze donkere tijden. Wij missen jou Wim!”

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio