©  BELGAIMAGE

RWDM haalt Kazach Vorogovskiy (ex-Beerschot) terug naar België

RWDM huurt Yan Vorogovskiy (25) een half seizoen met aankoopoptie van Kairat Almaty. De Kazachse linksachter vertrok afgelopen zomer transfervrij bij Beerschot naar zijn thuisland.

red, tsfn

Vorogovskiy is al jaren een vaste waarde bij de Kazachse nationale ploeg. Hij kwam tot dusver tot twintig caps. De verdediger heeft ook een verleden in België: tussen juli 2019 en juli 2021 kwam hij uit voor Beerschot. Met de Mannekes promoveerde hij naar 1A. Afgelopen zomer trok hij naar Kairat Almaty. Hij speelde er de voorbije maanden tien Europese duels. De competitie in Kazachstan eindigde eind oktober.

RWDM is de laatste dagen erg actief op de transfermarkt. De Brusselaars haalden met de Bosniër Kurdic en de Amerikaan Montes een centrale verdediger en een offensieve middenvelder. Bovendien staat ook Igor De Camargo op het punt zijn carrière verder te zetten in het Edmond Machtensstadion.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

MEER OVER RWDM

MEER OVER VOETBAL

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio