Bas Van Olmen geeft de fakkel door aan  Cindy Dexters. 

Bas Van Olmen geeft de fakkel door aan Cindy Dexters. © rr

Cindy Dexters volgt Bas Van Olmen op als gemeenteraadslid

Mol -

Bas Van Olmen (Open Vld+) stopt als gemeenteraadslid in Mol om professionele redenen. Partijgenote Cindy Dexters volgt hem op. Zij legde maandagavond de eed af tijdens de recentste gemeenteraadszitting.

In het midden van de lokale legislatuur verlaat Bas Van Olmen de gemeenteraad en wordt hij opgevolgd door Cindy Dexters. “We zullen Bas en zijn juridische bagage missen als lid van onze fractie”, zegt fractieleider Hans Schoofs. “Ironisch genoeg is dat precies de reden waarom hij stopt met politiek. Hij wil zich meer focussen op zijn job van advocaat.”

Bas is advocaat binnen groepering Legisto. “De combinatie van mijn hectische dagtaak met de lokale politiek werd me te zwaar”, verklaart Bas zijn beslissing. “Dossiers bestuderen, het vele vergaderen, de politieke communicatie verzorgen,… er komt best wat bij kijken.”

Opvolger Cindy Dexters legde maandagavond tijdens de recentste gemeenteraadszitting de eed af als nieuw raadslid voor de Open Vld+-fractie. “ Ik ben wel heel tevreden dat precies Cindy mij opvolgt”, vertelt Bas. “Ik heb alle vertrouwen in haar. Zij zal dezelfde jeugdige en sociale focus hebben, die ik mij ook probeerde aan te meten.” (mto )

MEER OVER

Aangeboden door onze partners
Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio