Uitbaatster Karine met Patrick De Groof van bpost .

Uitbaatster Karine met Patrick De Groof van bpost .© rr

Nieuw afhaalpunt bpost in Nijlen door krantenartikel van Gazet van Antwerpen

Nijlen -

Bevel heeft sinds maandag ook een afhaalpunt van bpost. In eethuis en ijssalon De Zoete Inval kunnen inwoners de pakjes gaan afhalen. Een artikel van uw krant trok de aandacht van bpost en liet een vertegenwoordiger naar Bevel afzakken

Gino Van Looy

“In oktober gingen we in zee met PostNl”, zegt Jan Verhoeven die eethuis De Zoete Inval samen met zijn vrouw Karine Van de Putte uitbaat. “Na de coronacrisis kenden we een moeilijke heropstart en we dachten door als afhaalpunt van PostNl te fungeren, onze zaak ook bij een ander publiek bekend te maken. Gazet van Antwerpen maakte hier een artikel over, omdat het wel speciaal was dat mensen in een eethuis een pakje konden afhalen.”

De bal aan het rollen

En zo ging de bal aan het rollen, want een tijdje na het verschijnen van het artikel, kreeg Jan bericht van bpost. “Ze vertelden me dat ze het artikel in de krant gelezen hadden en ze vroegen zich af of we ook niet geïnteresseerd zouden zijn om ook van bpost een afhaalpunt te worden. We hebben er even over nagedacht, maar hebben dan toegehapt. Met PostNL liep het in het begin wat stroef, maar nu gaat dat beter. We zien nu effectief mensen die iets komen eten als ze hun pakje komen ophalen. De Bevelaars moeten nu niet meer met de auto naar de post in Nijlen, ze kunnen te voet naar ons komen. Dat is voor het milieu goed, net zoals de busjes niet nodeloos moeten rondrijden maar het bij ons kunnen afleveren. En hopelijk worden we ook een ontmoetingsplaats voor de mensen van Bevel”, besluit Jan.

Aangeboden door onze partners

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio