Een medewerker polijst de carrosserie van een wagen in het herconditioneringscenter bij Cardoen. 

Een medewerker polijst de carrosserie van een wagen in het herconditioneringscenter bij Cardoen. © Cardoen

Autohandelaar Cardoen zoekt vijftig nieuwe werknemers

Wilrijk -

Autosupermarkt Cardoen opende eind 2021 een herconditioneringscenter (TRC) voor tweedehandswagens en dat zorgt voor een grote groei. De bekende autoverkoper is nu op zoek naar vijftig nieuwe werknemers. “Wie een goede indruk nalaat, weet mogelijk dezelfde week al of hij/zij deel gaat uitmaken van de Cardoen-familie”, zegt Co CEO Ivo Willems.

Omdat de tweedehandsmarkt het goed doet, opende Cardoen in november The Reconditioning Center, waar gebruikte,maar nog bijna nieuwe wagens zowel technisch als qua uiterlijk nauwgezet onder handen worden genomen. De uitbreiding van dit centrum vergt de aanwerving van een pak nieuwe medewerkers. Het betreft niet alleen technische profielen, ook administratieve medewerkers en leidinggevenden worden gezocht.

Cardoen organiseert daarvoor deze maand nog vier jobdagen en kiest daarbij voor een directe aanpak. “Kandidaten moeten niet vooraf inschrijven of hun cv doorsturen. Ze komen gewoon langs en krijgen een goed beeld van hoe de sfeer hier is en van waar en met wie ze mogelijk zullen samenwerken. Sollicitanten kunnen een paar weken later al aan de slag”, vertelt Ivo Willems.

Opleidingstraject

“Sollicitanten met minder of geen ervaring zijn trouwens ook welkom”, geeft Willems aan. “Iedereen krijgt bij zijn start een uitgebreide opleiding. Een pak ervaring is dus zeker niet nodig voor bepaalde functies.”

De jobdagen van Cardoen vinden plaats op 21, 22, 28 en 29 januari in het filiaal in Wilrijk aan de Boomsesteenweg, tussen 15 en 21u op vrijdag en 9 en 17u op zaterdag. Er wordt rekening gehouden met de dan geldende coronamaatregelen, mondmaskers zijn verplicht.

(bar)

CITTA

Aangeboden door onze partners

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio