©  smb

Kangoeroes Mechelen tekent voorbehoud aan na nipt verlies tegen Bergen

Na de nipt verloren wedstrijd (82-81) in Bergen tekende Kangoeroes Mechelen voorbehoud aan. “De verlichting in de zaal werkte niet volledig. In de tweede helft langs onze aanvallende kant,” zei sportief adviseur Tony Van den Bosch. Crew chief van de referees Nick Van den Broeck besliste om de wedstrijd verder af te werken, maar nam het wel mee in zijn rapport op.

Patrick Ceulemans

De spannende partij tussen Bergen en Kangoeroes Mechelen werd zaterdagavond een paar keer onderbroken omwille van een storing aan de zaalverlichting. Een probleem dat zich ook stelde in november tijdens de WE-kwalificatiewedstrijd van de Belgian Lions versus Servië. Toen viel de verlichting in het begin van de tweede helft uit. Een aantal lampen lieten het ook nu weer in deze wedstrijd van de BNXT League afweten.

“De panne deed zich voor in de tweede helft, aan de kant waar we dienden aan te vallen. Uiteraard had dit een effect op onze shotpercentage Kijk naar het aantal gemiste vrijworpen, 11 op 21 waarvan 5 op 13 in de tweede helft. Domien Loubry, toch een goede afwerker, miste twee vrijworpen en vertelde me dat hij bijna niets zag. Na de wedstrijd hebben we voorbehoud aangetekend. Als je een wedstrijd verliest met maar één punt, spelen dergelijke feiten een rol. Of het iets gaat uithalen? Dat weet ik niet, maar ik vond dat we hier moesten op reageren,” aldus nog sportief adviseur Tony Van den Bosch.

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio