Boete voor cafémedewerkster zonder mondmasker

Deurne-Noord -

De politie heeft zaterdag een actie gehouden tegen overlast als gevolg van druggebruik in Deurne Noord. Ook handelszaken werden gecontroleerd op het gebruik van het mondmasker.

De actie was eigenlijk opgezet om overlast tegen te gaan die het gevolg is van druggebruik in Deurne-Noord. “Tijdens de actie stelden twee wijkteams vast dat er in een kapperszaak en een frituur geen mondmasker werd gebruikt”, zegt Wouter Bruyns, woordvoerder van de politiezone Antwerpen. “Het was voor beiden de eerste keer, dus kwamen ze ervan af met een waarschuwing.” Ook in een café was iemand zonder masker aan het werk. “Na een hercontrole, amper een half uur later, droeg de dienster haar mondkapje opnieuw niet. De politie heeft een proces-verbaal opgemaakt”, aldus Bruyns.

Tijdens de actie trof de politie nog iemand aan die geseind stond voor drugsfeiten, en betrapten de inspecteurs twee jongeren tijdens het sluikstorten. De twee kregen een GAS-boete. Er zijn ook 36 foutparkeerders beboet en vier onmiddellijke inningen voorgesteld voor verkeersovertredingen. sare

CITTA

Aangeboden door onze partners

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio