Gezellige kerstboomverbranding aan Chirolokalen Sint-Job.  

Gezellige kerstboomverbranding aan Chirolokalen Sint-Job.  © Elke Lamens

Chiro Sint-Job vond driehonderd bomen voor een geslaagde kerstboomverbranding

Sint-Job -

Chiro Sint-Job kon zaterdagavond zo’n driehonderd kerstbomen verbranden aan de lokalen in de Kerklei. Bijna honderd bomen haalden ze zelf op in Sint-Job, Brecht en Sint-Lenaarts, zo’n tweehonderd bomen warden door inwoners zelf gebracht.

“We zijn wel blij met het aantal bomen, vooral omdat we dit op korte tijd hebben georganiseerd”, klinkt het bij de Chiroleiding.

Slechts tweehonderd mensen mochten tegelijkertijd op het terrein, tenminste als je een geldig Corona Safe Ticket kon voorleggen. Tussen 20 en 23 u was het een komen en gaan. De parking naast het lokaal was ingericht met zithoeken en vuurkorven waar je gezellig samen kon bijbabbelen en genieten van een drankje, pannenkoeken en hamburgers.

De bezoekers konden rond een vuurkorf op banken gezellig samenzitten.

De bezoekers konden rond een vuurkorf op banken gezellig samenzitten. © Elke Lamens

Het was anders dan gewoonlijk, maar Chiro Sint-Job was al wat blij dat de kerstboomverbranding dit jaar wel kon doorgaan. De bezoekers vonden dat ook, want ze bleven gezellig zitten, ook al was het mistig en koud.

“We moeten de kerstboomverbranding dit jaar wel beperken tot tweehonderd bezoekers op het terrein op een coronaveilige manier, en om 23u afsluiten. Om 22u werden de laatste bomen op het vuur gegooid, wat zorgde voor een groot vuurspektakel.

Zo heeft Chiro Sint-Job het nieuwe jaar dan toch feestelijk kunnen inzetten.

Zo’n driehonderd kerstbomen zorgden voor een gezellige kerstboomverbranding.

Zo’n driehonderd kerstbomen zorgden voor een gezellige kerstboomverbranding. © Elke Lamens

 (ella)

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio