© atv

42-jarige Wim uit Kalmthout komt om het leven bij ongeval in Essen

Essen, Kalmthout -

In de Verbindingstraat in Essen is afgelopen nacht rond 4 uur een ongeval gebeurd. De 42-jarige Wim Van Veldhoven uit Kalmthout kwam er om het leven.

De exacte omstandigheden van het dodelijke ongeval worden nog onderzocht, zegt de politiezone Grens. Alles wijst er voorlopig op dat het om een eenzijdig ongeval gaat en dat er geen andere voertuigen betrokken waren. Allicht heeft de bestuurder een bocht gemist en belandde hij zo met zijn wagen tegen een boom om uiteindelijk in de gracht te eindigen.

Een voorbijganger belde even later de hulpdiensten maar het slachtoffer kon niet meer gered worden. “De 42-jarige man uit Kalmthout is ter plaatse overleden”, bevestigt politiecommissaris Patrick De Smedt. Een verkeersdeskundige en het labo kwamen zondagochtend ter plaatse om het ongeval te onderzoeken. 

Het slachtoffer is de 42-jarige Wim Van Veldhoven uit Kalmthout, een graag geziene man in de buurt. Hij werkte voor de bekende drankenhandel Brouwerij Cassimon uit Kalmthout en verzorgde onder meer de filmpjes op de sociale media van de drankenhandel.

sare

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio