Kazou-kampen dat is voor ieder wat wils. 

Kazou-kampen dat is voor ieder wat wils. ©  rr

Al direct 80 procent van Kazou-jeugdkampen volzet

De jeugkampen van Kazou blijven bijzonder populair bij jongeren. Vandaag is de Christelijke Mutualiteit met de inschrijvingen gestart en tegen zaterdagmiddag was al zo’n 80 procent volzet en staan al een pak kinderen op een reservelijst voor de populairste kampen.

tg

Deze namiddag is er nog een inschrijvingsmoment. Maar nu al zijn ongeveer 34.000 van de 44.000 beschikbare plaatsen ingenomen. “Dat maakt ons uiteraard blij omdat het bewijst dat jongeren zich bij ons amuseren en ouders vertrouwen hebben”, zegt Seppe Van Pottelbergh van Kazou.

Zo’n 8.000 vrijwilligers bezorgen jongeren elk jaar een vakantie waar ze naar uitkijken. Dat zal dit jaar niet anders zijn, klinkt het. Al zal misschien niet iedereen mee kunnen, want de reservaties lopen als een trein.

Voor de oudste groepen zijn de buitenlandse reizen naar Noorwegen, Zweden, Italië, Spanje en Kroatië zeer populair. “De coronamaatregelen schrikken jongeren duidelijk niet af. En als bepaalde bestemmingen toch moeten geannuleerd worden, proberen we nog een alternatief te voorzien”, zegt Pottelbergh.

Voor de jongere groepen zijn de LikeMe-vakanties bijzonder erg in trek.

En wat ook opvalt is dat vooral het begin en het einde van zomer erg populair zijn. Met als uitschieter de eerste week van juli.

Vastgoed

Jobs in de regio