In Herentals vernieuwde Groep Van Houdt de toonzaal voor tweedehandsmodellen Volvo Selekt. 

In Herentals vernieuwde Groep Van Houdt de toonzaal voor tweedehandsmodellen Volvo Selekt. © RR

Volvo vernieuwt toonzaal voor tweedehandsmodellen

Geel, Herentals, Turnhout -

Volvo Van Houdt heeft op de vestiging in Herentals de toonzaal volledig vernieuwd. De ingreep is onderdeel van een reeks investeringen om de concessies beter voor te bereiden op de toekomst.

Groep Van Houdt heeft Volvo-concessies in Geel, Herentals en Turnhout. Nadat het familiebedrijf in 2021 een gloednieuwe nieuwbouw in Geel heeft geopend, is de toonzaal in Herentals aangepakt. Binnenkort komt ook de toonzaal in Turnhout aan de beurt. “Alles is erop gefocust om onze klanten die bijzondere Volvo-beleving mee te geven van zodra ze bij ons binnenkomen”, vertelt Wim Verstraeten, Operationeel Directeur bij Volvo Van Houdt.

Zo krijgen de klanten via het programma Volvo Personal Services een persoonlijke technieker toegewezen, die hen de informatie over hun auto uit de eerste hand communiceert. Klanten kunnen ook ter plaatse in een gezellige lounge wachten op de herstelling van hun auto. Daarnaast rust Van Houdt alle concessies uit met snellaadpalen voor elektrische auto’s, die ook beschikbaar zijn voor niet-klanten.

De vernieuwde toonzaal in Herentals biedt plaats aan 75 zogenaamde Volvo Selekt voertuigen. Dat zijn tweedehandsauto’s die aan een reeks kwaliteitsnormen moeten voldoen. “Herentals is daarmee het grootste Volvo Selekt centrum van de Kempen.” (ho)

Aangeboden door onze partners
Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Jobs in de regio