© Leo De Nijn

Vrouw (26) steelt bestelwagen uit werkhuis in sportpark De Nekker

Mechelen -

Een 26-jarige vrouw uit Mechelen heeft in het sport- en recreatiepark De Nekker een bestelwagen gestolen. Enkele uren later werd de dievegge, na een hit op het ANPR-cameranetwerk, reeds opgepakt. Wat ze met het voertuig van plan was, moet nog onderzocht worden.

Leo De Nijn

De vrouw was in het holst van de nacht binnengedrongen in het parkdomein van De Nekker. Daar pleegde ze een inbraak in het werkhuis en kon ze ook de sleutels bemachtigen van een bestelwagen. Omstreeks 4u ’s ochtends is de dievegge met het voertuig het park buiten gereden.

Omstreeks 8.45u kreeg de politie Mechelen-Willebroek een hit op het ANPR-netwerk van een gestolen voertuig, dat zich op de Antwerpsesteenweg in Walem bevond. “Korte tijd later kon onze interventieploeg in de Eikestraat het voertuig aan de kant zetten”, zegt Eerste Hoofdinspecteur Dirk Van de Sande.

De dame is niet aan haar proefstuk. De 26-jarige vrouw is gekend voor eerder gepleegde feiten. Na een ondervraging is de verdachte overgedragen aan het parket. De onderzoeksrechter heeft haar aangehouden onder elektronisch toezicht. De gestolen bestelwagen is terugbezorgd aan de directie van sportpark De Nekker.

MEER OVER Misdaad Mechelen

Aangeboden door onze partners

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Jobs in de regio