‘Big Brother’-bewoner Kitty krijgt te horen dat haar vader overleden is

Kitty (58), een van de deelnemers van het nieuwe Big Brother-seizoen, kreeg vrijdag te horen dat haar vader overleden is. Dat zal in de aflevering van zaterdagavond te zien zijn. Toch blijft ze in het huis, zo werd aan onze redactie bevestigd.

tg

Vrijdagmiddag verzamelde Kitty haar huisgenoten om het nieuws mee te delen. De emotionele beelden zijn zaterdagavond te zien op Play4. Kitty’s vader was al een tijd ziek en eind vorig jaar werd hij opgenomen in het ziekenhuis. Voor ze het Big Brother-huis binnenging had ze afspraken gemaakt met haar familie over wat ze zou doen als het moment daar is.

“Als ik nu naar huis ga, gaat na de uitvaart ieders leven door en zit ik alleen thuis. Dat heb ik allemaal besproken”, zo vertelt ze. Kitty zal het huis dus niet verlaten maar ze kreeg wel de uitzonderlijke toestemming om vrijdag met haar moeder te bellen. Ook zij wil dat Kitty in het huis blijft. Ze hoopt nu wel de uitvaart te kunnen volgen via livestream. Haar oudste zoon zal daar een tekst voorlezen die ze zelf schreef.

Kitty is samen met de Hasseltse Peter (56) genomineerd. Mogelijk moet ze zaterdagavond dus alsnog het Big Brother-huis verlaten. Dat hangt af van de kijkers, die kunnen stemmen voor hun favoriet.

LEES OOK. ‘Vakantiehuis for life’-finaliste Amy (27) stapt ‘Big Brother’-huis binnen

Vastgoed

Jobs in de regio