Hans Plessers van Mas tu Vu Jewels, Hildegard Mulleman, Emelie en Max Janssens. 

Hans Plessers van Mas tu Vu Jewels, Hildegard Mulleman, Emelie en Max Janssens. © Jan Brys

Xena Ooms wint juweeltje ter waarde van 1800 euro met driekoningentaart

Brasschaat/Kapellen -

De Brasschaatse Xena Ooms is de gelukkige winnares van het driekoningenjuweeltje van Patisserie Manus. Omdat Xena moest werken, kwam mama Hildegard Mulleman het juweeltje ontworpen door Mas tu Vu Jewels ophalen.

Patisserie Manus maakte en verkocht in totaal 1900 taarten. Enkele kopers vonden onder de taart een sticker met de boodschap dat ze bij de kandidaat-winnaars van het juweeltje waren. Vrijdagavond trok zaakvoerder Max Janssens dan in Manus Bis in Kapellen Xena Ooms uit de trommel. Het was mama Hildegard die het kleinood kwam ophalen.

“Mijn dochter moest vanavond werken, maar zal er bijzonder blij mee zijn. Het is echt een pareltje, ik zou het zelf ook wel willen. Mijn dochter heeft de taart gekocht in de winkel in Brasschaat. Wij gaan daar altijd”, zegt Hildegard.

“Het is de tweede keer dat we zoiets organiseren met Drie Koningen. Vorig gingen er 1700 taarten over de toonbank. Deze keer waren het er minstens 200 meer. We hebben alvast de indruk dat Drie Koningen de laatste jaren meer en meer gevierd wordt. Die traditie willen wij ook graag mee in ere houden. We zijn Hans Plessers van Mas tu Vu Jewels zeer dankbaar dat hij er opnieuw een pareltje van heeft gemaakt”, zegt Max Janssens van Patisserie Manus. (jbr)

Vastgoed

Jobs in de regio