Tru in haar winkel op het Kerkplein. 

Tru in haar winkel op het Kerkplein. © givl

Tru opent Outlet kids store op Kerkplein: “Eindelijk nog eens winkel voor kinderen in Nijlen”

Nijlen, Zandhoven -

Nijlen heeft er een kinderkledingzaak bij: op het Kerkplein opent vrijdag de Outlet kids store. Tru De Visser uit Zandhoven zag met de opening van deze zaak een droom in vervulling gaan.

Gino Van Looy

“Ik was altijd actief als administratief bediende, maar mijn droom was om ooit een kinderkledingzaak op te starten”, begint Tru. “Ik heb zelf drie kinderen en ik vind het gewoon plezant om met kinderkleding bezig te zijn. Ik woon in Zandhoven, maar daar zijn al enkele kinderkledingwinkels. In Nijlen is dat minder en ik ken de gemeente ook een beetje, ik vind het hier wel tof. Dit pand is ook heel goed gelegen, in het centrum met veel parking in de omgeving.”

Tru verkoopt kledij van een seizoen geleden. “Dat is het principe van een outletstore, maar het zijn natuurlijk allemaal nieuwe kleren. Ik heb ook veel duurdere merken zoals Scapa, Hugo Boss en Mayoral, maar door het outletprincipe zijn die soms tot de helft goedkoper. Ik verkoop kleding voor kinderen van 0 tot 16 jaar, dus ik heb wel een serieus gamma.”

Start niet gemist

Een winkel openen in coronatijden is een risico. “Ik weet het en heb er ook even aan gedacht, maar ik heb toch mijn droom gevolgd. Want wie weet hoe lang je moet wachten eer de coronacrisis helemaal voorbij is? Ik heb er ook wel vertrouwen in dat de zaak gaat draaien. Als moeder van jonge kinderen weet ik hoe snel ze uit hun kleren groeien en hoe kostelijk dit kan zijn. Een outletstore is dan een mooie oplossing. Vandaag heb ik trouwens al heel wat bezoekers gehad en de mensen zeiden me ook dat ze het tof vonden dat er nog eens een kinderkledingwinkel in de gemeente bij kwam. Ik heb mijn start dus zeker niet gemist.”

Vastgoed

Jobs in de regio