©  BELGA

KV Mechelen zit met twee besmette keepers en wil match tegen OHL uitstellen, Zulte Waregem - KVO uitgesteld

De wedstrijd van zaterdag 15 januari tussen KV Mechelen en Oud-Heverlee Leuven zal mogelijk op een later tijdstip doorgaan. Malinwa kampt met enkele coronabesmettingen, waarvan twee doelmannen, en vraagt om uitstel. De match tussen KV Oostende en Zulte Waregem van komend weekend is al uitgesteld.

havg, thst

De vraag van KV is gegrond, want het nieuwe protocol van de Pro League schrijft voor dat uitstel mogelijk is wanneer twee of meer doelmannen van de A-kern -waaronder die met de meeste speelminuten- besmet zijn. Dat is het geval, want titularis Gaëtan Coucke en derde keus Maxime Wenssens hebben positief getest. Tweede doelman Yannick Thoelen eerder deze week ook, maar hij heeft intussen alweer een negatieve test afgelegd.

Maandag maakte de club bekend dat T1 Vrancken, zijn assistent Vanderbiest en één speler besmet waren met het virus, dinsdag kwamen daar nog eens twee spelers bij.

KV Mechelen gaat de Pro League vrijdag om uitstel vragen.

 

 ©  BELGA

Zulte Waregem - KV Oostende is uitgesteld. De thuisploeg kreeg te maken met een coronagolf. Essevee vroeg en kreeg uitstel van de Pro League.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

MEER OVER KV Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio