Kelly Vervoort. 

Kelly Vervoort. © Liesje Brockley Photography

Kelly Vervoort is finaliste Miss Wellness Beauty Belgium: “Mensen kijken regelmatig op ons neer”

Koningshooikt -

Kelly Vervoort van schoonheidsinstituut Queen Seven op de Mechelbaan in Koningshooikt (Lier) is een van de finalistes voor de verkiezing Miss Wellness Beauty Belgium. “Ik hoop zo vooral onze sector in de kijker te zetten”, zegt Kelly.

Chris Van Rompaey

Kelly Vervoort is mama van een dochtertje van 2,5 jaar en is plusmama van twee zonen. Volgens haar gaan een carrière en het moederschap perfect hand in hand. “Mijn dochter zorgt er net voor dat ik nog meer wil doorzetten. Ik wil ervoor zorgen dat zij later fier kan zijn op haar mama.”

Volgens Kelly is het zeker nodig om de schoonheidssector in een positief daglicht te stellen. “In onze sector wordt er nog heel vaak onder de prijs gewerkt en mensen kijken regelmatig neer op schoonheidsspecialistes. Iedereen heeft het door de coronacrisis heel moeilijk gehad en dus is er nood aan een solidair klimaat”, legt Kelly uit.

“Sinds 2004 ben ik helemaal gebeten door alles wat met beauty te maken heeft. Ik startte mijn zaak in Berlaar in een kleine ruimte en deed toen voornamelijk kunstnagels. Ondertussen is mijn schoonheidsinstituut uitgegroeid naar een mooie zaak met meerdere cabines en een vast personeelslid. We doen nog steeds heel graag nagels en focussen ons ook op wimperlifting, maar daarnaast willen we met onze kwalitatieve huid- en afslankingstrajecten écht het verschil maken.”

‘Superboost skin expert’

Het schoonheidsinstituut Queen Seven is het eerste instituut met het label ‘Superboost skin expert’ in de regio. “Superboost is een huidverbeterende gelaatsverzorging. Het biedt de zachtheid van een cosmetische verzorging, maar heeft de impact van een medische behandeling. De mogelijkheden zijn heel gevarieerd en de behandeling kan zowel ingezet worden voor huidverjonging, het verminderen van fijne rimpels, grove poriën en acne of als oog- en wenkbrauwlift. In principe is de Superboost een facelift zonder het snijden.”

Of Kelly Vervoort daadwerkelijk de verkiezing wint, komen we te weten op 23 april.

Kelly Vervoort.

Kelly Vervoort. © Liesje Brockley Photography

Aangeboden door onze partners

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio