Eerste onderzoeksbevindingen wijzen uit: acteur Bob Saget vredig in zijn slaap overleden

Bob Saget (65), de Amerikaanse acteur die bij ons vooral bekend raakte door zijn rol in de serie ‘Full House’, zou volgens de eerste bevindingen in zijn slaap zijn gestorven. Dat meldt het nieuwskanaal TMZ op basis van bronnen bij het onderzoek.

Bron: TMZ

Het lichaam van Bob Saget werd afgelopen zondag levenloos aangetroffen op het bed in zijn hotelkamer in Orlando (Florida). Er werd meteen gespeculeerd over de doodsoorzaak, maar op dit moment ziet het er naar uit dat Saget spontaan overleed in zijn slaap. Daarvoor zouden volgens TMZ sterke aanwijzingen zijn. Een piste die wordt gevolgd is die van een hartaanval. De officiële doodsoorzaak zal vermoedelijk pas over tien tot twaalf weken bekendraken.

Nog volgens TMZ had Saget ook nog paar pas een covid-besmetting opgelopen, maar mensen uit zijn naaste omgeving verzekerden dat hij de laatste dagen geen ziektesymptomen vertoonde.

Het lichaam van Saget werd zondag rond 16u lokale tijd aangetroffen in de hotelkamer door beveiligingsagenten, nadat het hotel werd gecontacteerd door zijn ongeruste vrouw die haar echtgenoot niet kon bereiken. De avond voordien gaf hij nog een comedyshow en net voor hij ging slapen had hij nog met zijn vrouw gebeld en liet hij via Twitter weten hoe blij hij was om terug op het podium te staan.

LEES OOK. Meer details bekend over dood Bob Saget, ‘Full house’-acteur belde na show nog met zijn vrouw

 joro

Vastgoed

Jobs in de regio