©  Chris Pizzello/Invision/AP

Megan Fox en Machine Gun Kelly zijn verloofd, en vierden dat door elkaars bloed te drinken

Na anderhalf jaar hebben Megan Fox en Machine Gun Kelly zich verloofd. De actrice en rapper deden dat door elkaars bloed te drinken, zo schrijft Fox op Instagram.

 

 ©  ISOPIX

De 31-jarige rapper vroeg de vier jaar oudere actrice dinsdag ten huwelijk. De twee werden anderhalf jaar geleden een koppel, nadat het vorige huwelijk van Fox in mei 2020 tot een einde kwam. Twee maanden eerder hadden zij en Machine Gun Kelly elkaar leren kennen op de filmset van Midnight. Fox heeft drie kinderen uit haar vorige huwelijk, haar verloofde heeft één dochter uit een vorige relatie.

Het aanzoek gebeurde in Puerto Rico, zo schrijft Fox op Instagram bij een filmpje van het moment. “In juli 2020 zaten we onder deze boom en vroegen we om magie. We waren ons niet bewust van de pijn die we samen in zo’n korte, hectische tijd zouden moeten doormaken. Onbewust van het werk en de offers die de relatie van ons zou eisen, maar dronken van de liefde. En het karma.”

“Op de een of andere manier, anderhalf jaar later, nadat we samen door de hel zijn gegaan en meer hadden gelachen dan ik ooit voor mogelijk had gehouden, vroeg hij me met hem te trouwen”, gaat Fox verder. “En net zoals in elk leven voor dit en zoals in elk leven dat erop zal volgen, zei ik ja … en toen dronken we elkaars bloed.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Machine Gun Kelly had de eer om de verlovingsring te onthullen die hij haar gaf. Hij postte een video van Fox die haar nieuwe ring showt op zijn Instagram. Eronder beschreef hij de zeer persoonlijke betekenis van de ring en zijn gevoelens voor haar.

“Ja, in dit leven en in elk leven”, schrijft hij. “Onder dezelfde boom waar we verliefd werden, heb ik haar gevraagd met me te trouwen. Ik weet dat de traditie één ring is, maar ik ontwierp hem met Stephen Webster als een tweetal: de smaragd (haar geboortesteen) en de diamant (mijn geboortesteen), gezet op twee magnetische ringen van doornen die samenkomen als twee helften van dezelfde ziel en het duistere hart vormen dat onze liefde is.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Lifestyle