Verrassing voor Gert Verhulst in ‘James de musical’: eerste lief duikt na meer dan 30 jaar plots op

Een opvallende videoboodschap voor Gert Verhulst (53) in James de musical. Na meer dan 30 jaar krijgt de Studio 100-baas donderdagavond beelden te zien van zijn eerste grote liefde, de Zuid-Franse Karine. Blijkt dat ze Verhulst al die jaren is blijven volgen.

In een musical over Gert Verhulst gaat het niet enkel over Samson, maar ook over ’s mans liefdesleven. Vandaag is hij getrouwd met Ellen Callebout, naast hem te zien in De Verhulstjes, en vroegere romances met K3-leden werden goed gedocumenteerd in de gespecialiseerde pers. Maar één liefde in het leven van Verhulst bleef jarenlang onbekend: zijn allereerste.

Het gaat om de Française Karine Badot, die de jonge Verhulst destijds leerde kennen op vakantie in Zuid-Frankrijk. “Ik heb nog met haar samengewoond in België”, aldus Verhulst. “Maar omdat ik zo bezig was met mijn carrière, zat ze vooral thuis op mij te wachten. Ze had niets om handen en sprak de taal niet. Op den duur werd dat een grote stressboel. Ik kon het niet aan.”

Ondanks de slechte afloop is Verhulst Karine nooit vergeten. “Ik ben tenslotte meer dan twee jaar met haar samen geweest.”

In een videoboodschap ziet Gert Verhulst na meer dan dertig jaar zijn eerste liefje Karine terug. 

In een videoboodschap ziet Gert Verhulst na meer dan dertig jaar zijn eerste liefje Karine terug. ©  Play4

Dag voor opname

Om zijn beste vriend te verrassen, ging James Cooke met zijn ploeg op zoek naar Karine. Zonder gegevens of adres, maar met de hulp van de familie Verhulst. “Maanden hebben we naar haar gezocht”, vertelt Cooke. “Pas de dag voor opname hebben we haar gevonden.”

LEES OOK. Gert Verhulst over huwelijksaanzoek bij vriendin Ellen: “Het was één groot misverstand”

Blijkt Karine vandaag te werken als onthaalbediende in een bedrijf. Daar wist Cooke haar te bereiken. Ze volgt de carrière van Verhulst nog steeds op de voet. Omdat ze moest werken, kon Karine niet naar de studio komen. Een boodschap insturen wilde ze wel.

“Enkele uren voor Gert bij mij in de zetel zat, kregen we dat filmpje binnen. De max!”, zegt Cooke. “We gooiden het meteen in montage en hebben de teksten nog veranderd.”

Getrouwd met Patrick

Zo krijgt Verhulst na meer dan 30 jaar zijn eerste grote liefde weer te zien. “Coucou, ik ben Karine. Dat zijn de enige Nederlandse woorden die ik heb onthouden”, klinkt het in de boodschap. “Ik heb gezien dat je nog steeds in de showbizz werkt en dat je met Ellen getrouwd bent. Ik ben ook getrouwd, met Patrick. Ik wens je een lange carrière, veel geluk voor jou en je familie. Met genoegen. Au revoir et bisous.”

Verhulst, zichtbaar verrast, reageert droog op de beelden. “Dit is raar. En ja, je ziet dat het dertig jaar geleden is.”

 

 ©  Play4

(dhs, dvg)