‘Winterrevue’ van Stany Crets wordt ‘Paasrevue’

Antwerpen -

De afgelaste Winterrevue met centrale gast Ingeborg verrijst in april in zaal Elckerlyc als Paasrevue.

Begin december kon de Winterrevue van regisseur Stany Crets slechts één weekend spelen in de Antwerpse zaal Elckerlyc. Door corona zagen grote zalen zich genoodzaakt de deuren te sluiten. Ook de Winterrevue met Ingeborg in de hoofdrol zag alle speelkansen verdampen. Maar kijk, de editie van 2021 beleeft van 7 april tot 1 mei een tweede leven als Paasrevue.

LEES OOK. “Het zotteke” in Ingeborg zegt ‘ja’ tegen Winterrevue van Stany Crets: “Maar ik blijf toch een beetje bang van hem”

“Pasen, jawel, want dat is de eerstvolgende familiegelegenheid”, vertelt producent Dirk Van Vooren. “Tijdens de Winterrevue tellen we met ons publiek op oudejaarsavond traditioneel af naar nieuwjaarsdag. Dit jaar zullen we op paaszaterdag aftellen naar Pasen en maken we er een ‘oudepaasavond’ van.”

Daarnaast kondigt productiehuis Theatertainment voor het voorjaar ook nog Jan Van Dyke - De show van m’n leven (27/5 tot 12/6) aan, en de productie Après Ski met o.a. Carry Goossens en Greet Rouffaer. Terwijl in dit theaterstuk in een regie van Stany Crets de sneeuw volop naar beneden dwarrelt, staat het in Elckerlyc op de planken van 6 tot 22 mei.  id

www.elckerlyc.be

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio