De kaars staat links naast een boze Adil. 

De kaars staat links naast een boze Adil. © vrt

Kaars van Lierse minionderneming belandt op set van ‘Thuis’

Lier -

Maika’i, een minionderneming van het Sint-Gummaruscollege in Lier, is erin geslaagd om een van haar producten op de set van Thuis te krijgen. Maar je zal weg héél erg goed moeten kijken om de kaars te spotten.

Chris Van Rompaey

Negen miniondernemers uit het Sint-Gummaruscollege hebben dit schooljaar een eigen zaak opgestart als eindwerk voor hun studierichting. “Onze zelfgemaakte en 99% ecologische geurkaarsen fleurden al meer dan tweehonderd woonkamers op. We krijgen al veel positieve feedback over de ‘looks’ van onze kaarsen, maar dat ook de setdressers van Thuis onze kaars hebben gekozen om het kantoor van ACE aan te kleden, was voor ons ook een leuke verrassing”, zegt Matthias Schoofs, commercieel directeur van Maika’i.

De miniondernemers van Maika’i.

De miniondernemers van Maika’i. © rr

“In de aflevering van nu donderdag 13 januari komt onze kaars voor het eerst in beeld. Het doel van deze actie is om wat extra zichtbaarheid te creëren voor onze producten en zo onze merkbekendheid te versterken. We bereiken dan ook in één klap meer dan een miljoen Vlaamse kijkers tijdens deze aflevering. We dagen alle kijkers uit om onze kaars te vinden op het scherm, want uiteraard behoort ze tot de inkleding van het decor en speelt ze geen prominente rol. Toch geloven we erin dat deze promotiestunt ons kan helpen, want het is nog nooit gebeurd dat een minionderneming haar product aan zoveel mensen tegelijk kan tonen.”

Het assortiment van Maika’i bevat vier kleuren en geuren, waaronder lavendel, mango, green tea en kokos. “Trouwens de Thuis-set is niet de enige leuke plek waar je onze kaars kan spotten. Iedereen kan via onze Instagram onze wekelijkse actie ‘It’s time for Maika’i …’ volgen en ontdekken op welke andere leuke locaties we onze kaarsen zullen branden”, aldus Matthias Schoofs.

 

 © rr

Aangeboden door onze partners

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio