Peter Lambert aan het stuur van een riskja. 

Peter Lambert aan het stuur van een riskja. ©  Peter Lambert

Theatermonoloog ‘Zijn we nie gelukkig?’

Malle -

De pas weer opstartende Okra-afdeling van Westmalle presenteert op donderdag 17 februari een eerste culturele voorstelling in het Gemeenschapscentrum aan de Sint-Jozeflei 26. Peter Lambert brengt er zijn theatermonoloog ‘Zijn we nie gelukkig?’

Lambert komt vertellen over de ouderen hier en in Bangladesh. Peter brengt deze monoloog met een lach en een traan, liefde en rivaliteit, een knipoog naar Okra en met een verrassend einde.

Okra wil samen met de ouderenverenigingen van overal ter wereld de plaats van de 55-plussers wereldwijd versterken. Naar aanleiding van dit thema schreef Peter Lambert een leuke vertelling over ouderen hier en in Bangladesh. Lambert, acteur en auteur, verstaat de kunst om een moeilijk onderwerp op een amusante manier aan te brengen.

De voorstelling duurt 75 minuten en vindt 17 februari om 14u plaats in het Gemeenschapscentrum van Westmalle. Nadien volgt nog een nabespreking over het thema, begeleid door educatief medewerker Jos Jacobs van Okra Antwerpen. Okra-leden betalen 3 euro, niet-leden 5 euro. Tickets via reservaties.malle.be.

Meer info bij: Vinus Bleyen, vinusennora@skynet.be

 kma

Vastgoed

Jobs in de regio